| 0,015 | 21 | 15 | 100 | 21 | 1 | 1391 | ||||||||
=4,2+ | = | + | * | == | + | = | ||||||||
| 1−10−2 | 5 | 1000 | 99 | 5 | 66 | 330 |
| 0,015 | 15 | 1 | ||||
a1=0,015 , q=0,01 S= | = | = | ||||
| 1−0,01 | 990 | 66 |
| 1 | 1 | 71 | ||||
L= 4+ | + | = .....=4 | ||||
| 5 | 66 | 330 |
| 0.015 | ||
4.2(15)=4+0.2+ | = | |
| 1−0.01 |
| 0.015 | 2 | 15 | 198+15 | 213 | ||||||
=4+0.2+ | =4+ | + | =4+ | =4+ | ||||||
| 0.99 | 10 | 990 | 990 | 990 |
| 71 | ||
4.2(15)=4+ | ||
| 330 |
| 213 | 71 | |||
x= | = | |||
| 990 | 330 |
| 71 | ||
4,2(15)= 4 | ||
| 330 |