dwa
bawier: sluchajcie
mam taki uklad rownan
(3−i)z+(4+2i)w = 2+6i
(4+2i)z−(2+3i)w=5+4i
powaga, nie chce mi sie tego liczyc, czy mogę sobie jakos zycie ulatwić i policzyć to cramerem?
23 mar 22:15
Adamm: możesz, liczysz tak samo
23 mar 22:15
kochanus_niepospolitus: hahaha
szczyt lenistwa
'nie chce mi się liczyć, niech ktoś inny to policzy'
normalnie − rozwalił system
23 mar 22:16
bawier: W = |(3−1) (4+2i)| =

?
|(4+2i) −(2+3i)|
23 mar 22:16
bawier: KOCHANUS IDIOTO, NIC TAKIEGO NIE NAPISAŁEM, NIE CHCE ŻEBY MI KTOŚ LICZYŁ, JESTEM INTELEKTUALNIE
LENIWY, CO NIE ZNACZY, ŻE NIE CHCE POLICZYĆ, A Z RACJI JAKIEŚ TAM WIEDZY SZUKAM NAJPROSTSZEGO
ROZWIĄZANIA
23 mar 22:16
bawier: Adamm, dzięki
23 mar 22:17
Adamm: spokojnie, nie trzeba się od razu denerwować
23 mar 22:17
bawier: Rozwaliłeś system brakiem czytania ze zrozumieniem
23 mar 22:17
23 mar 22:18
bawier: Adamm, wkurzają mnie takie docinki. Nikt za mnie nic nie zrobił, ja sam nie zrobię, to na pewno
za friko tego nie dostanę, a nawet jeśli to po co? skoro niczego się nie nauczę
23 mar 22:18
23 mar 22:19
bawier: Tak, potrafię policzyć Cramerem. Pytałem się tylko czy można.
23 mar 22:20
bawier: Mimo wszystko dzięki Pytający i Mila
23 mar 22:20
Adamm: jestem pewien że kochanus nie chciał źle, po prostu dużo osób na tym forum
zachowuje się jakby rozwiązania zadań im się należały
nie doczytał, no i...
wyszło jak wyszło
23 mar 22:23