matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wpisz odpowiednie ulamki
Fabian:
5cm=...m
23 mar 21:39
Janek191:
5
5 cm =
m = 0,05 m
100
23 mar 21:41
śmiech na sali:
23 mar 21:42
a7:
1
5
1 m = 100 cm, więc 0,01m=
m=1cm czyli 0,05m=
m=5cm
100
100
7 wrz 17:20
Debil:
9 lut 16:44