Prawdopodobieństwo warunkowe
Na ostatnia chwile: Rzucamy dwa razy kostka. Oblicz prawdopodobieństwo wpadniecia w drugim rzucie czterech oczek
jesli wiadomo ze iloczyn oczek w obu rzutach jest większy od 12.
23 mar 13:33
SEKS INSTRUKTOR : Przy dwóch razach nie ma strasznie dużo pisania, wiec rób drzewko i po prostu policz
23 mar 13:35
Jerzy:
|A| = 6
IBI = 5
|A∩B| = 3
23 mar 13:41
Pytający:
(6,6)
(6,5)
(6,4)
(6,3)
(5,6)
(5,5)
(5,4)
(5,3)
(4,6)
(4,5)
(4,4)
(3,6)
(3,5)
23 mar 13:50
Jerzy:
Faktycznie ... źle policzyłem |B|
23 mar 13:55
Na ostatnia chwile: Dzięki pytający!
23 mar 13:56