matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak obliczyć całkę szczególną
4yyyyy:
(5
√
xy
−y)+xy'=0 y(1)=25
22 mar 20:50
Mariusz:
Podstaw y=ux a pozwoli ci to rozdzielić zmienne Nie zapomnij o wyznaczeniu stałej
22 mar 20:52
4yyyyy:
dziękuje
22 mar 20:54