Rozwiąż równania:
aaagusiaaa96: bardzo proszę o rozwiązanie tych przykładów

a) 3
x2−7,2x=(3
5√9)
−1
b) 5
x−3=7
3−x
c) 3
x−2*4
2x+3=3
2x*2
3x+4
d) 2
2x−1+4
x=24
21 mar 18:45
aaagusiaaa96:
a) 3
x2−7,2x=(3
5√9)
−1
b) 5
x−3=7
3−x
c) 3
x−2*4
2x+3=3
2x*2
3x+4
d)2
2x−1+4
x=24
bardzo proszę o rozwiązanie
21 mar 19:04
adam:
a) x=0.2, x=7
b) x=3
c) x=−2
d) x=2
21 mar 19:08
aaagusiaaa96: a moge prosić z rozwiązaniami ?
21 mar 19:11
21 mar 19:13
adam: aaagusiaaa96: Możesz tylko sprawdzić, czy dobrze zrobiłaś.
21 mar 19:37