matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Sprawdź czy x jest liczbą naturalną
Majeranek:
√
3
*8
1/6
*12{3/4}
20 mar 17:44
Majeranek:
√
3
*8
1/6
*12
3/4
20 mar 17:45
Janek191:
... = 3
0,5
*( 2
3
)
1/6
* ( 3
0,75
)* 4
0,75
= 3
0,5
*2
0,5
*3
0,75
*2
1,5
= = 3
1,25
*2
2
= 4*3*3
0,25
= 12*3
0,25
∉ ℕ
20 mar 18:03