matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proste
Astro:
proste o równaniach y=
√
3
x+2 i x=6 przecinają się pod kątem: a. 45 stopni b. 90 stopni c 60 stopni d 30 stopni
20 mar 17:17
Adamm:
boże, takie trudne
https://matematykaszkolna.pl/strona/1228.html
20 mar 17:18
Adamm:
http://www.math.edu.pl/kat-miedzy-dwiema-prostymi
20 mar 17:19
Mila:
√
3
*x+2=0
2
x=−
√
3
2
tgα=
=
√
3
2
√
3
π
α=
3
20 mar 17:27