matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykres funkcji U{1}{3}^x
michu:
1
Wykres funkcji
x
przesunięto o wektor [2,−3]
3
a)określ zbiór wartości funkcji b)wyznacz miejsce zerowe otrzymanego wykresu funkcji
20 mar 10:49
Jerzy:
1
Jaki jest zbiór wartości funkcji: y= (
)
x
?
3
20 mar 10:52
michu:
tak
20 mar 10:53
michu:
proszę o pomoc
20 mar 10:55
Jerzy:
1
Pytam Ciebie , jaki jest zbiór wartośći funkcji y = (
)
x
?
3
20 mar 10:58
Antonni:
Z
w
f= (−3,
∞
) b) rozwiaz rownanie
1
(
)
x−2
−3=0
3
20 mar 11:00