matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
s
aaggaa:
dane sa dwa przeciwlegle wierzcholki kwadratu A=(−1,−5) i punkt C=(5,1) ile ma dlugosc boku kwadratu?
20 sty 13:31
Atos:
IACI= d = a
√
2
d
d
√
2
a=
=
√
2
2
IACI=
√
(x
C
−x
A
)
2
+ (y
C
−y
A
)
2
=..... dokończ
20 sty 13:59