matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykres
Pati18773:
Jak to narysować ? x
2
+y
2
=5 Z góry dziękuję !
19 mar 17:34
Benny:
Okrąg o promieniu
√
5
19 mar 17:34
Antonni:
Okrag o srodku w punkcie (0,0) i promieniu r=
√
5
19 mar 17:35
Adamm:
zauważmy że 1
2
+2
2
=5
19 mar 17:36