2
Mateusz Król: | | 1 | |
Wykres funkcji y= |
| ma jeden punkt wspólny z prostą o równaniu |
| | x−5 | |
A y=x B x=−5. C x=5 D y=−x−5
19 mar 14:52
Pytający:
y=1x−5
y=x
x=−5
x=5
y=−x−5
B.
19 mar 14:57
Mateusz Król: A jak to mozna inaczej ?
19 mar 15:00
Mateusz Król: ?
19 mar 15:07
Mateusz Król: ?
19 mar 15:15
Mateusz Król: Halo
19 mar 16:00
kochanus_niepospolitus:
Oczywiście, że można inaczej −−− ruszając nieco głową
bo coś czuję, że na podstawie rysunku z 14:57 i tak nie znasz odpowiedzi na pytanie
19 mar 16:07
Mateusz Król: No bo nie znam.
19 mar 17:57