matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodna
anl:
Funkcja f spełnia warunki f(0) = 2 i f'(
√
3
) = −1. Zatem: A. f'(−
√
3
) = −
√
3
B. f'(0) = 2 C. f'(
√
3
) =
√
3
D. f'(1) = 0
18 mar 14:22
Jerzy:
A jaka jest funkcja f ?
18 mar 14:38