Narysuj wykres
Maciek: | | 1 | |
Czy mógłby ktoś posunąć mi wskazówkę, jak narysować y = |
| ? Geogebra rysuje go |
| | sinx | |
świetnie. Tylko jak się za to wziąć? Dzięki
17 mar 20:58
Maciek: Żyje tu ktoś?
17 mar 21:07
Antonni: Wedlug mnie Panie
Macku nie ma innej rady jak zrobic tabelke i potem rysowac wykres
| | 1 | |
znamy sin0=0 ⇒ |
| nie istnieje |
| | sin0 | |
| | √2 | | 1 | |
sin 45o= |
| to |
| {2}}= licz |
| | 2 | | U{p2} | |
sin60=
sin90
o=1
sin120
o=
sin150
o=
sin180
o=
itd do pelnego okresu (360
o) bym robil
17 mar 21:07
Janek191:
17 mar 21:08
Antonni: Oczywiscie potem zrob w druga strone
17 mar 21:12
Maciek: Dzięki. Super!
17 mar 21:13