√3 | ||
h = a | ||
2 |
2 | 2 | √3 | a √3 | |||||
R = | h = | * a | = | |||||
3 | 3 | 2 | 3 |
a √3 | 2a π √3 | |||
LO = 2π R = 2π* | = | |||
3 | 3 |
LO |
| 2π √3 | ||||||||||||
= | = | |||||||||||||
LΔ | 3 a | 9 |
2 | 2 | a√3 | a√3 | |||||
R= | h= | * | = | |||||
3 | 3 | 2 | 3 |
a√3 | 2πa√3 | |||
L=2π* | = | |||
3 | 3 |
L |
| 2π√3 | |||||||||
= | = | razy | |||||||||
obΔ | 3a | 9 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |