Równanie |m-x| + |x+5| = 9 ma nieskończenie wiele rozwiązań dla:
KACPER98PL: Równanie |m−x| + |x+5| = 9 ma nieskończenie wiele rozwiązań dla:
Możliwe odpowiedzi:
A. m= −14
B. m=4
C. m=5
D. m =14
15 mar 17:01
adam: A i B
15 mar 19:18
KACPER98PL: Ale prawidłowa odpowiedź jest tylko jedna...
15 mar 19:24
adam: Zatem któregoś z nas czeka bolesne zderzenie z twardą ścianą rzeczywistości.
15 mar 20:04
Eta:
15 mar 20:16
Eta:
![rysunek](rys/130519.png)
Odp: A i B
15 mar 20:19
KACPER98PL: Dziękuję
15 mar 20:19