1 | π | √3 | ||||
sin( | x+ | = | ||||
3 | 4 | 2 |
x | π | √3 | ||||
sin ( | + | ) = | ||||
3 | 4 | 2 |
x | π | π | x | π | 2π | ||||||
+ | = | + 2π*k lub | + | = | + 2π*k | ||||||
3 | 4 | 3 | 3 | 4 | 3 |
√3 | π | 4π | ||||
sint= | t=(600)= | +2kπ lub t=(1200)= | +2kπ | |||
2 | 3 | 6 |
1 | π | π | 1 | π | 2π | ||||||
x+ | = | +2kπ lub | x+ | = | +2kπ | ||||||
3 | 4 | 3 | 3 | 4 | 3 |
1 | π | π | |||
x= | − | +2kπ | |||
3 | 3 | 4 |
1 | 4π−3π | ||
x= | +2kπ | ||
3 | 12 |
π | ||
x= | +6kπ | |
4 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |