pomocy
SOS: Skonstruuj trójkąt równoramienny ABD taki że AB=AD=1. umieść punkt C, różny A i B na polprostej
AB prosta równoległa do CD przechodząca przez punkt B przecinają polonista AD w punkcie E.
Udowodnił że AE= 1/AC. Na nowym rysunku wychodząc id tego samego trójkąta abd i punktu C
znajdź konstrukcje dzięki której otrzymamy punkt F Czy AF=AC do kwadratu. Uzasadnij
7 mar 11:09
Tadeusz:
Zrób rysunek i zapoznaj się z Panem Talesem
7 mar 11:17
Antonni: Chetnie zapoznalbym sie z tym Panem tylko nie mam adresu zamieszkania
7 mar 12:13
7 mar 12:33
Antonni: OK
7 mar 12:40