matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Banał
mat1510:
3*10
6
+6*10
5
Oblicz :
. mi wychodzi 0,5*10
−
1
a ma być
(2*10
4
)(3*10
2
)
6*10
−
1
niech ktoś spr czy żle robie czy bład w odp ?
6 mar 18:27
Mila:
10
5
*(3*10+6)
=
6*10
6
10
5
*36
=
=6*10
−1
6*10
6
6 mar 20:07
mat1510:
faktycznie
dzieki
6 mar 20:43