1 | 1 | |||
( a+ | ) = 3, a3+ | = ? | ||
a | a3 |
1 | ||
a+ | = 3 |()3 | |
a |
1 | ||
(a+ | )3 = 33 | |
a |
1 | 1 | 1 | ||||
a3 + 3a2* | + 3a*( | )2 + ( | )3 = 27 | |||
a | a | a |
3 | 1 | |||
a3 + 3a + | + | = 27 | ||
a | a3 |
1 | 1 | |||
a3 + 3*( a+ | ) + | = 27 | ||
a | a3 |
1 | ||
a3 + 3*3 + | = 27 | |
a3 |
1 | ||
a3 + 9 + | = 27 | |
a3 |
1 | ||
a3 + | = 27−9 | |
a3 |
1 | ||
a3 + | = 18 | |
a3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |