73 | ||
c = | ||
6 |
73 | 18 | 73 | 48 | 128 | 176 | 1 | ||||||||
L = 8 + | − | + | = | + | = | = 29 | ||||||||
6 | 6 | 6 | 6 | 6 | 6 | 3 |
2 | 2 | 73 | 73 | |||||
d = | r = | * | = | |||||
3 | 3 | 12 | 18 |
73 | 18 | 55 | 110 | |||||
P = 0,5 8*b = 4*( | − | ) = 4* | = | |||||
6 | 6 | 6 | 3 |
88 | ||
P = 0,5 rw*L ⇒ 2 P = rw* | ||
3 |
220 | 88 | ||
= rw* | |||
3 | 3 |
27 | ||
rw = | ||
11 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |