matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
x
Pan X:
wyznacz liczbę rozwiązań równania w zależności od parametru m.
x+2
=m
x
2
+1
3 mar 15:46
Metis:
x+2
=m
x
2
+1
D=ℛ
x+2
=m /*(x
2
+1)
x
2
+1
x+2=m(x
2
+1) x+2=mx
2
+m mx
2
−x+m−2=0 − i badaj.
3 mar 15:55