matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
w
aaggaa:
proste l i k sa prostopdle. l:3x−9y+2=0, k:y=ax+b ile wynosi a i b?
19 sty 15:12
rogal:
a=−3 b=0
19 sty 15:32
Eta:
źle
a= −3 b −−− dowolne takich prostych jest nieskończenie wiele
!
19 sty 15:37