matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
emene:
oblicz długość przekątnej sześcianu którego polu powierzchni wynosi 48 cm 2 pc=48 6*a
2
=48 a
2
=8 a=2
√
2
d=2
√
2
*
√
3
1 mar 21:12
Adamm:
jednostki dopisz
1 mar 21:13
Janek191:
d = 2
√
6
1 mar 21:14