matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
znaleźć rozwiązania następujących równań
Jolka:
znaleźć rozwiązania następujących równań: a.) 2
(
−
x
+
3
)
+ 2 = 2
x
b) 2
(
−
x
+
1
)
+1 = 2
x
c) 2
(
−
x
+
2
)
+3 = 2
x
19 sty 11:24
Jolka:
już zrobiłam i mi nie potrzebne
19 sty 14:27