dzialanie
klaudia: Co otrzymamy po wykonaniu działań?
28 lut 18:45
Jerzy:
Iloraz wielomianow.
28 lut 18:48
karty do gry: Funkcję wymierną.
28 lut 18:48
5-latek: Wynik dzialania
28 lut 18:49
5-latek: dla x≠1 i x≠0 (teraz pytanie do Ciebie dlaczego spojnik i a nie lub ?)
| x2−(x+1)(x−1) | | x2−(x2−1) | | x2−x2+1 | |
| = |
| = |
| = dokoncz |
| (x−1)*x | | (x−1)*x | | (x−1)*x | |
28 lut 18:59
Metis:
28 lut 19:07
5-latek: Czesc
Metis 
Pewnie sie sama z tego smieje no ale skoro zadala takie pytanie
28 lut 19:09