matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
Scoiatel:
5π
5π
5π
liczba cos
cos
sin
ile wynosi?
24
12
24
1
5
5
5
(2sin
cos
cos
)=
2
24
24
12
1
1
5
5
=
*
(2sin
cos
)=
2
2
12
12
1
5
1
π
=
(sin
)=
(sinU{π−
)=
4
6
4
6
1
π
√
3
*sin
=
4
6
8
gdzie jest błąd?
27 lut 12:38
Jerzy:
1
sin(π/6) =
2
27 lut 12:44
Scoiatel:
a no tak dzięki
27 lut 12:45