matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Asymptoty
Cola:
Znajdź asymptoty wykresu funkcji f(x)=2x + 2/x
24 lut 14:22
Jerzy:
A jaka jest funkcja ?
24 lut 14:31
Debil:
Asymptoty tej funkcji pionowa obustronna w 0 i skosna y=2x
24 lut 16:03
Jerzy:
Pionows x = 0 i pozioma y = 2.
24 lut 17:57