Fi
Pomidor:
![rysunek](rys/129801.png)
Czy ktoś pomoże?
![emotka](emots/1/mruga.gif)
Dla danego przebiegu czasowego pokazanego na rysunku,
trzeciej pochodnej po czasie zmiennej q(t), wyznacz jej profil:
−przyśpieszenia,
−prędkości,
−pozycji
24 lut 09:14
Pomidor: F5
24 lut 13:01
Eta:
Idź ugotuj zupę
pomidorową i nie zaśmiecaj forum
24 lut 15:45
Pomidor: Mam tutaj konta w których historia rozciąga sie na wiele stron.
Nie zaśmiecam forum
24 lut 15:49
'Leszek: Wykonaj calkowanie
..
q = ∫ 10 dt = 10t + A , dla t = < 0 , 1>
.. 10 t + A , dla t = < 0 , 1 >
q = B , dla t = < 1 , 3 >
− 10 t + C , dla t = < 3 , 4 >
i.t.d Powodzenia !
24 lut 16:33
sEta: Ok dzięki
24 lut 17:02
Eta:
24 lut 17:11