matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
da
dawd:
2x
2
=3
3
3
x=
√
v x= −
√
2
2
3
2*
√
y = 3
2
i to jak rozwiązać?
23 lut 22:56
Jerzy:
Podzielic obustronnie przez 2*
√
3/2
23 lut 23:01
KMilan:
3
3
3
√
2
3
y=
=
=
√
3
2*
√
2
3
2
23 lut 23:21