matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
czworościan foremny
Michal:
H−12
√
3
Oblicz pole całkowite i objętośc czworoscianu. Czy mógłby ktoś policzyć bo nie wiem czy mam dobry wynik Ppc=648 V=1944
23 lut 16:00
Michal:
edit Ppc=658
√
3
23 lut 16:59
Michal:
648*
23 lut 16:59