1 | 1 | |||
Czy odpowiedź b = − | , c = − | jest na pewno poprawna? | ||
2 | 2 |
1 | 1 | |||
x2 − | x − | = 0 | ||
2 | 2 |
1 | ||
x1 = − | ||
2 |
1 | 1 | |||
i odpowiedź b = − | , c = − | nie wychodzi. | ||
2 | 2 |
1 | ||
Jaki błąd ? liczba: x = − | jest pierwiastkiem ,czyli spełnia warunki zadania. | |
2 |
1 | ||
Coś mi się po...mieszało. Myślałem, że obydwa pierwiastki muszą być równe − | . | |
2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |