matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartość bezwzględna
cotyniepowiesz98:
Jak mam wykresy: 1) y = 2 / |x+1| to najpierw rysuję 2/|x|, a potem przesuwam? 2) y= 2/ |x| + 1 najpierw rysuję y=2/x+1 , a potem z prawej odbijam na lewą
21 lut 22:02
yht:
1) tak 2) tak
21 lut 22:16
cotyniepowiesz98:
dziękuję
21 lut 22:23