funkcje wykladnicze i logarytmicze
qeeq: podaj liczbe rozwiazan rownania w zaeznosci od parametru m
jak do takeigo zadania sie zabrac?
20 lut 21:33
20 lut 21:34
===:
narysować wykres "tego" co po lewej stronie i "kroić" prostą y=m
20 lut 21:37
qeeq: nieumiem
20 lut 21:39
===:
czego nie umiesz
20 lut 21:41
qeeq: tego wszystkiego, moglbys zrobic ten przyklad zebym mogl go przeanalizować? bo mam jeszcze dwa
inne do zrobienia
20 lut 21:47
===:
rysuj po kolei
f(x)=log1/3x
f(x)=log1/3|x|
f(x)=|log1/3|x||
f(x)=|log1/3|x||−4
20 lut 21:52
karolekl: Dziękuję
20 lut 22:00
===:
20 lut 22:25