matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
hh
gfhh:
Oblicz pole miedzy krzywymi y=x
3
−9x i y=x
2
−9
18 lut 17:52
KKrzysiek:
Wyznacz wpierw punkty przecięcia obu wykresów x
3
−9x = x
2
−9
18 lut 17:56
KKrzysiek:
na osi x
18 lut 17:57