matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
LALA:
Liczba (2+
√
3
/
√
3
−1)
−
1−3
√
3
jest równa A.−5 B. 1−5
√
3
/2 C.1−2
√
3
D.5−3
√
3
/2
17 lut 21:13
azeta:
niejasny zapis
a
użyj U {a} {b} bez spacji =>
b
p
a+b
bez spacji => p
a+b
17 lut 21:30
azeta:
p(daszek) {a+b} bez spacji miało by
17 lut 21:31
Janek191:
2 +
√
3
Czy jest (
)
−1
− 3
√
3
?
√
3
− 1
√
3
− 1
2 −
√
3
... =
*
− 3
√
3
= 2
√
3
−3 − 2 +
√
3
− 3
√
3
= − 5
2 +
√
3
2 −
√
3
18 lut 07:11
LALA:
Dziękuję !
18 lut 21:48
powrót do spisu zadań
α
β
γ
δ
π
Δ
Ω
∞
≤
≥
∊
⊂
∫
←
→
⇒
⇔
∑
≈
≠
inne
rysuję
Φ
ε
θ
λ
μ
ξ
ρ
ς
σ
φ
ω
η
ϰ
ϱ
∀
∃
∄
∅
∉
∍
∌
∏
⊂
⊄
⊆
⊃
⊅
⊇
≡
∟
∠
∡
∥
∬
∭
∮
∼
⊥
⋀
⋁
∩
∪
∧
∨
¬
±
ℂ
℃
℉
ℕ
ℙ
ℚ
ℛ
ℤ
ℯ
↑
↓
↔
↕
↖
↗
↘
↙
△
□
▭
▯
▱
◯
⬠
⬡
♀
♂
♠
♣
♥
♦
imię lub nick
zobacz podgląd
wpisz,
a otrzymasz
5^2
5
2
2^{10}
2
10
a_2
a
2
a_{25}
a
25
p{2}
√
2
p{81}
√
81
Kliknij po więcej przykładów
Twój nick