matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ile to jest?
Madzia:
(125
1
3
)
2
14 lut 23:20
Seba:
..=25
14 lut 23:21
Madzia:
jak to policzyles?
14 lut 23:22
Seba:
125
1/3
=
3
√
125
= 5 5
2
=..
14 lut 23:23
Maryla27:
=(5
3
)
1
3
)
3
= (5
1
)
2
= 25
15 lut 13:36