matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Potegi
Madzia:
8
50
+8
50
+8
50
+8
50
=
14 lut 21:52
Jack:
x + x + x + x = ?
14 lut 21:53
Eta:
..= 2
152
14 lut 21:53
Eta:
8
50
(1+1+1+1) = (2
3
)
50
*2
2
= .....
14 lut 21:56