matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
fajne
damian:
sprawdz czy liczby a=|1/
2
−
3
|,b=
(
5−2
6
, c= (0,(3))
−
1/2−18
−1/2 sa w podanej kolejności kolejnymi wyrazami ciagu arytmetycznego
18 sty 16:06
paziówna:
napisz to jakoś porządniej, bo nic nie da się zrozumieć z tego napisu
18 sty 16:09