41 | ||
t1= 3 ,t2= | ||
13 |
25 | 5 | 20 | ||||
t≥0 ∧ t≤ | = | ∧ t≤ | =5 (zakładam, że środki okręgów nie miną punktu A) | |||
10 | 2 | 4 |
5 | ||
t∊<0, | > | |
2 |
10t−25−40+8t | √3(25−10t) | |||
( | )2+ ( | )2=252 | ||
2 | 2 |
240−150 | 15 | 5 | ||||
t1= | = | ∊<0, | > | |||
78 | 13 | 2 |
240+150 | 5 | |||
t2= | =5 ∉<0, | > | ||
78 | 2 |
15 | ||
Po | sekundy. | |
13 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |