matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
QWERTY:
log
3
5
log
3
27
log
3
5
log
9
5*log
25
27=(
)*(
)=(
)*
log
3
9
log
3
25
2
3
log
3
5
3
(
)=
*
= można skrócić log
3
5 i wtedy zostanie 2
log
3
25
2
2log
3
5
tak
3
to wtedy=
4
12 lut 21:56
Adamm:
tak
12 lut 22:02
Eta:
1
log
9
5=
log
3
5
2
3
1
log
25
27=
*
2
log
3
5
3
.....=
4
12 lut 22:03
===:
12 lut 22:04