matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Mam stworzoną macierz i w ostatnim wierszu sa same zera pomocy !
Byttobyt:
rozwiąż układ równań
⎧
2x+3y+4z+n=1
⎜
x+y++z+n= 0
⎨
−x+2z+3n=1
⎩
x+3y+6z+4n
12 lut 18:19
Jack:
metoda eliminacji gaussa (lub gaussa jordana)
12 lut 18:29