matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
x'y
Kama:
liczba x=−8
−1/3
12 lut 16:52
Adamm:
−8
−1/3
=−1/2
12 lut 16:53
Janek191:
1
1
(−8)
−1/3
=
=
3
√
−8
−2
1
1
− 8
−1/3
= −
= −
3
√
8
2
12 lut 16:56