matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Czy to jest dobrze?
Paula:
Czy to jest dobrze? (
3
√
10
)
9
= 10
9/3
= 10
3
= 1000
12 lut 15:43
karty do gry:
dobrze
12 lut 15:44
Eta:
Baaardzo dobrze ...
12 lut 15:44
'Leszek:
Dobrze !
12 lut 15:45
Paula:
12 lut 15:46