matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
david:
http://prntscr.com/e75kfj
Jak to zrobić?
10 lut 22:58
Bogdan:
policzyć
10 lut 23:03
3Silnia&6:
1
1
0,125 =
= (
)
3
= 2
−3
8
2
√
2
= 2
1/2
10 = 2*5, wiec np. 10
−3
= 2
−3
* 5
−3
10 lut 23:03