Rozwiazanie symboli oznaczonych i nieoznaczonych
nieskonczony: Witam
Proszę mi napisać odpowiedzi do danych symboli:
−∞ * 0 = ?
∞ * 0 = ?
−∞*2 = ?
0/ −∞ = ?
Dziękuję z góry.
9 lut 20:25
karty do gry: niewiadomo
niewiadomo
−∞
0
9 lut 20:26
nieskonczony: czyli te dwa 1 to po prostu symbole nieoznaczone i tyle ?
9 lut 20:27
karty do gry: TAK
9 lut 20:28
nieskonczony: Dzięki śliczne !
9 lut 20:28
karty do gry: Proszębardzo
9 lut 20:30
nieskonczony: Jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała a mianowicie 0−∞=−∞ tak ?
9 lut 20:31
nieskonczony: ∞/2=∞ ?
9 lut 20:34