25 | ||
całkowitym, ale wynik nie wychodzi mi poprawny ( | ). Także za pomocą drzewka nie udaje | |
42 |
5 | ||
mi się. W odpowiedziach jest napisane, że powinno wyjść | . | |
12 |
8 | 8*7 | |||
Ω = | = | = 4*7 = 28 | ||
2 | 2 |
5 | 5*4 | |||
2B = | = | = 10 | ||
2 | 2 |
3 | ||
2C = | = 3 | |
2 |
5 | 4 | 3 | 5 | 3 | 4 | 3 | 2 | 5 | ||||||||||
P(C)= | * | * | +2* | * | * | + | * | * | = | |||||||||
8 | 7 | 9 | 8 | 7 | 9 | 8 | 7 | 9 |
210 | 5 | |||
= | = | |||
8*7*9 | 12 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |