aaa
Maciek: Hej, potrzebuje pomocy w narysowaniu wykresu
9 lut 20:13
Jolanta: | 1 | |
parabola y= |
| x2 przesunięta o 1 w dół a póżniej to co jest pod osią x odbite wzgledem |
| 4 | |
osi x
9 lut 20:34
Maciek : Powinowactwo powinno być w skali 2 czy 4?
9 lut 20:37
Maciek : Prosiłbym o jakieś rozpisanie tego
9 lut 20:52
Jolanta:
Kiepsko mi idzie rysowanie Nie wiem o co Ci chodzi z tym powinowadztwem Masz wartośc
bezwzgledna
9 lut 20:56
Jack:
9 lut 20:58
Maciek : | 1 | |
Jak narysować wykres |
| x2? |
| 4 | |
9 lut 21:00
Maciek : Z resztą sobie poradzę
9 lut 21:00
Jolanta: | 1 | |
wybierasz x np x=−2 liczysz y= |
| *22−1=0 |
| 4 | |
x=0 y=−1
itd
9 lut 21:02
Maciek: a można zrobić to korzystając z powinowactwa ?
9 lut 21:04
Maciek:
9 lut 21:45
Maciek : Nikt nie wie?
9 lut 22:09
Jolanta: Maciek tu nie robi sie powinowactwa.Narysuj sobie na papierze miimetrowym rózne wykresy np
| 1 | |
y=x2 y=2x2 y= |
| x2. Bedziesz potrzebował zrobić wykres to będziesz miał |
| 2 | |
gotowy.Czego nie rozumiesz?
9 lut 22:16