matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciągłość funkcji
QWERTY:
2x
2
−5x−3
funkcja
, x≠3
x−3
7 ,x=3 x
0
=3 funkcja jest ciągła jak zapisać poprawnie ciągłość funkcji lim
x
→3
−
f(x)=lim
x
→3
+
f(x)=f(x) dobrze ?
9 lut 20:10
QWERTY:
9 lut 20:27