matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczy szeregi
juicy152:
3
∑=N=(
)
n
4
9 lut 20:04
juicy152:
poprawiam oo
3
4
∑=
n
n=1
9 lut 20:08
Jack:
3
4
?
jestes pewna/y ?
9 lut 20:35
karty do gry:
3
4
=
3
1 −
4
9 lut 20:37
Jack:
0 + 0
2
+ 0
3
+ 0
4
+ ... = 0
9 lut 20:42
juicy152:
dokładnie chodzi o przykład (3/4)
n
10 lut 22:56